lördag 5 januari 2008

Trist info om Charlie Söderberg

På sparsamt levernes blogg kan man läsa följande;
http://sparsamtleverne.blogspot.com/2008/01/charlie-sderberg-fresprkar-pyramidspel.html

Lite trist info om någon som jag verkligen tycker har lyckats och som har många, sunda bra tips att dela med sig av...

//KM

6 kommentarer:

Anonym sa...

Läste någon annans blogg där skribeneten också förespråkade MLM som bra extra inkomst. Jag måste säga att jag är extremt skeptisk. Samtidigt är det ju så att det nog FINNS seriösa nätverk också, men hur hittar man dem? Synd på Charlie, hittills har han ju tett sig helylle.

Anonym sa...

Ja, det verkar vara en lätt fälla att hamna i...det där med pyramidspel. Man kan ju inte hålla rätt på alla omskrivningar för samma sak!
Jag tror inte på en sån grej alls. Dels är jag inte personen som skulle fixa det, rent praktiskt och dels vill jag ha grepp om min ekonomi själv!

//KM

Per Penning sa...

Herr Söderberg föll rejält i aktning hos mig.. :-(

Karriärmorsa sa...

Mig med...
Han "var2 verkligen en förebild och inspirationskälla!
//KM

Gustav sa...

Charlie verkar ju vara en trevlig, charmig och hyvens kille. Tyvärr tror jag att just den personligheten är en nödvändighet om man skall lyckas med nätverksförsäljning. Samtidigt kan man ju inte gå och vara misstänksam mot alla som är trevliga och positiva heller. Tyvärr finns det en del ekonomibloggare som är djupt involverade i nätverksträsket. Vissa står för det öppet, andra talar om det på omvägar. Det är den senare gruppen man måste se upp med!

Karriärmorsan:

Det är en trevlig blogg du har här. Jag upptäckte den av en slump när jag i Google Analytics såg att en hel massa besökare kom härifrån under lördagen. Stoppar in din blogg i min länklista.

Karriärmorsa sa...

Gustav!

Du har så rätt så, många rävar finns därute!

Tack för att du gillar min blog och länkar! Ska kolla på din vid tillfälle, om du har någon (tyvärr svarar jag innan jag kollat ;0) )

//KM